Personvernerklæring

I Aker Begravelse registrerer vi kun personopplysninger som er relevant for oss for å kunne tilrettelegge gravferdstjenester for deg som kunde, informere deg om dette og ivareta dine forpliktelser og rettigheter som ansvarlig for gravferden ovenfor det offentlige.

Behandling av disse personopplysningene skjer i henhold til norsk personvernlovgivning. Vi lagrer ingen persondata andre steder enn i vårt datasystem, og vi vil kun bruke ditt navn og andre personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven.

Du har rett til å få innsyn i informasjonen som er lagret om deg og du kan be om å få slettet informasjon.

Ønsker du å få innsyn i informasjonen vi har om deg eller har andre henvendelser knyttet til personvern, kan du ta kontakt med oss: post@akerbegravelse.no

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best mulig kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler. De fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker dette, kan du endre nettleserens innstillinger slik at den blokkerer informasjonskapsler fra akerbegravelse.no. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at våre nettsider ikke fungerer optimalt.

A-dekor@2x

Kontakt oss på e-post eller ring 22 80 90 10, så hjelper vi deg.

Medlem av